بازی با عروسک‌

بازی با عروسک‌ و رشد مهارت های اجتماعی

()

بازی با عروسک‌ و رشد مهارت های اجتماعی

در این مطلب از سایت کیوان تویز از دسته بندی اسباب بازی کودکان می پردازیم به :

بررسی یک مطالعه نشان داده است که بازی با عروسک کودکان را تشویق می کند تا بیشتر در مورد افکار و احساسات دیگران صحبت کنند.

این تحقیق نشان می دهد که بازی های تخیلی با عروسک ها می تواند به رشد مهارت های اجتماعی، تئوری ذهن و همدلی کودکان کمک کند. روانشناسانی که این مطالعات را رهبری می‌کردند، گفتند که ارزش آموزشی بازی با لگو و اسباب‌بازی‌های ساختمانی به طور گسترده پذیرفته شده است، اما به نظر می‌رسد گاهی اوقات مزایای بازی با عروسک‌ها نادیده گرفته شده است.

دکتر سارا گرسون، عصب‌شناس دانشگاه کاردیف می‌گوید: «وقتی کودکان با عروسک‌ها دنیاهای تخیلی و نقش‌آفرینی می‌سازند، ابتدا با صدای بلند ارتباط برقرار می‌کنند و سپس پیام مربوط به افکار، عواطف و احساسات دیگران را درونی می‌کنند. این می‌تواند اثرات طولانی‌مدت مثبتی روی کودکان داشته باشد، مانند افزایش نرخ‌های پردازش اجتماعی و عاطفی و ایجاد مهارت‌های اجتماعی مانند همدلی که می‌تواند برای ایجاد و شکل‌گیری عادات مادام‌العمر درونی شود.

بازی با عروسک و زبان حالت داخلی

بازی با عروسک
بازی با عروسک

در این مطالعه که شامل 33 پسر و دختر چهار تا هشت ساله بود مجموعه‌ای از عروسک‌های باربی و لوازم جانبی مانند آمبولانس یا اسب به آنها داده شد تا با آنها بازی کنند.

آنها را رها کردند تا به طور خود به خود بازی کنند، اما گفتار آنها نظارت شد و همچنین یک کلاه تخصصی حاوی نوعی فناوری تصویربرداری مغز به نام طیف‌سنجی نزدیک به مادون قرمز عملکردی به آنها نصب شد. این تکنیک تغییرات اکسیژن‌رسانی خون را با تابش نور از طریق جمجمه اندازه‌گیری می‌کند، که ردیابی فعالیت مغز را در حالی که سوژه آزادانه در حال حرکت است، ممکن می‌سازد.

این مطالعه نشان داد که کودکان در هنگام بازی با عروسک‌ها بیشتر در مورد افکار و احساسات دیگران صحبت می‌کنند، مفهومی که به عنوان زبان حالت داخلی شناخته می‌شود.

آنها همچنین به احتمال زیاد عروسک ها را به صورت دوم شخص خطاب می کردند و مستقیماً با آنها صحبت می کردند، در حالی که شخصیت های روی صفحه کامپیوتر را به صورت سوم شخص خطاب می کردند. در این مطالعه تفاوتی بین پسران و دختران مشاهده نشد.

گرسون می‌گوید: زبان حالت داخلی می‌تواند نشان دهد که کودک در حین بازی با عروسک‌ها به افکار و احساسات دیگران فکر می‌کند.

بنجامین ماردل، که در مورد آموزش بازی در مدرسه تحصیلات تکمیلی هاروارد تحقیق می‌کند و در این کار دخالتی نداشت، گفت: «فرضیه‌ای که بازی با عروسک‌ها داربستی را برای کودکان خردسال فراهم می‌کند تا دیدگاه دیگری را در نظر بگیرند، حتی اگر عروسک‌های بی جان به آنها نگاه نکنند، بسیار معقول به نظر می رسد. و اینکه آنها استفاده از زبان را در این زمینه بکار می برند، تأیید خوبی بر این فرضیه است.

اما روانشناس دیگر، ماردل اضافه کرد که این یافته ها باید به جای اینکه مخصوص عروسک باشد، در مورد هر نوع اسباب بازی نقش آفرینی اعمال شود. او گفت: “من دید وسیع تری از عروسک دارم.” او می‌گوید: «این می‌تواند هر شیئی باشد که کودک بتواند حس دیگری را در آن ایجاد کند – یک حیوان عروسکی، یک دستکش فر که با آنها صحبت می‌کند یا حتی یک دوست خیالی.»

اگر به مقاله “اسباب بازی های هوشمند برای کودکان در هر سنی” علاقه دارید کلیک کنید.

روابط اجتماعی و بازی با عروسک

بازی با عروسک
بازی با عروسک

کودکان معمولاً در حدود چهار سالگی شروع به نشان دادن علائم زبان حالت درونی می کنند. در این سن، آنها شروع به بیان افکار خود با صدای بلند می کنند، که نشان می دهد افکار، احساسات و خواسته های خود و دیگران را در نظر می گیرند. به نظر می‌رسد که همدلی و مهارت‌های پردازش اجتماعی بسیار مورد توجه والدین قرار می‌گیرد و با رشد کودکان از نظر عاطفی، تحصیلی و اجتماعی ضروری است.

در سال 2020، باربی به طور مستقل یک نظرسنجی جهانی در 22 کشور انجام داد و از 15000 والدین کودکان 3 تا 10 ساله سؤال کرد. یافته‌ها نشان می‌دهد که 91 درصد از والدین همدلی را به‌عنوان یک مهارت اجتماعی کلیدی رتبه‌بندی می‌کنند که دوست دارند فرزندشان رشد کند. با این حال، تنها 26 درصد می‌دانستند که بازی عروسکی می‌تواند به رشد این مهارت‌های حیاتی به فرزندشان کمک کند. والدین و مراقبان نیز به طور فزاینده ای در مورد مسیر رشد فرزندان خود در طول دو سال گذشته نگران بوده اند.

مطالعات نشان داده است که منطقه pSTS ، که قبلا راجع به آن توضیح داده شد، به شدت در توسعه مهارت‌های پردازش اجتماعی و عاطفی نقش دارد و بیشتر از یافته‌های سال اول این مطالعه حمایت می‌کند که حتی زمانی که کودکان به تنهایی با عروسک‌ها بازی می‌کنند، می‌تواند به ایجاد مهارت‌های اجتماعی حیاتی مانند همدلی کمک کند.

بازی با عروسک باعث ارتباط بهینه کودک با دیگران می شود.  مهارت‌ها یی که در حین بازی با عروسک دریافت می شوند برای تعامل با افراد دیگر، یادگیری از افراد دیگر و هدایت موقعیت‌های اجتماعی بسیار مهم هستند. “برای ایجاد و حفظ دوستی ها و نحوه یادگیری آنها از معلمان و والدینشان مهم می شود.”

…………………………………………………

مقاله بازی با عروسک‌ و رشد مهارت های اجتماعی>>theguardian

از 1 تا 5 چه امتیازی می دی؟

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

تا الان رای ثبت نشده! اولین نفری باشید که امتیاز می دهید.

متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود! 🙁

اجازه دهید بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می توانیم بهبود بخشیم؟

" دیگر محصولات خانواده"

" آروین تجارت کیوان با برند الست تویز"

پیمایش به بالا

بازی با عروسک‌ و رشد مهارت های اجتماعی